Festmenu

Alle menuer kan kombineres efter ønske.

​​

Januar, februar & marts

Supper

1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 40,-

2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 45,-

3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 55,-

Forretter

4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 40,-

5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 45,-

6 Kold hellefisk bellevue DKK 55,-

7 Torskerilette med capersolie DKK 60,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

8 Sød peberrodsgranité DKK 25,-

9 Æblesorbet med akvavit DKK 25,-

Hovedretter

10 Confit de canard med timiansky DKK 150,-

11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 130,-

12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 140,-

13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 150,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 35,-

15 Gorgonzola med honningmarinerede vinterurter DKK 35,-

Dessert

16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 45,-

17 Citronfromage med flødeskum DKK 40,-

18 Moccaroulade med is & frugt DKK 50,-

19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 55,-

April, maj & juni

Supper

20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 40,-

21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 45,-

22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 50,-

Forretter

23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 40,-

24 Italiensk tallerken DKK 70,-

25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 50,-

26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 80,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

27 Rababergranité med ingefær DKK 25,-

28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 25,-

Hovedretter

29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 120,-

30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 130,-

31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 135,-

32 Lammekrone med ratatouille DKK 170,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 35,-

34 Lille ostetallerken DKK 35,-

Dessert

35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 45,-

36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 55,-

37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 45,-

38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 50,-

Juli, august & september

Supper

39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 40,-

40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 45,-

41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 50,-

Forretter

42 Røget laks med spinatfløde DKK 40,-

43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 40,-

44 Kold laks bellevue DKK 45,-

45 Vagtel med druer i portvin DKK 70,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

46 Melonsorbet med frisk timian DKK 25,-

47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 25,-

Hovedretter

48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 125,-

49 Kombination af oksefilet & andebryst med persillesky DKK 135,-

50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 145,-

51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer i sherry DKK 155,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 35,-

53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 35,-

Dessert

54 Hindbærfragelité med is DKK 40,-

55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 55,-

56 Solbærporcheret pære med vanille is & citrustwill DKK 45,-

57 ½ ananas med frugt & is DKK 45,-

Oktober, november & december

Supper

58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 40,-

59 Legeret jordskokkesuppe med porrer & lakserogn DKK 45,-

60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK 50,-

Forretter

61 Tarteletter med høns i asparges DKK 40,-

62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 45,-

63 Poulardroulade med hummer & løg-hindbærcoulis DKK 45,-

64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 55,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

65 Rødvinsgranité med kanel DKK 25,-

66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 25,-

Hovedretter

67 Oksefilet med langtidsbagt tomat & svampe a la creme DKK 130,-

68 Abrikosstegt kalveculotte med estragoncremesauce DKK 135,-

69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 125,-

70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter & figensauce DKK 145,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel

Oste

71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 35,-

72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 35,-

Dessert

73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 40,-

74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 45,-

75 Kokosis med karmeliseret butterdej & dadelcreme DKK 45,-

76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 50,-

Contact

​​​Tel: +45 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​ 

​CVR: 89941954

Find us

​Hotel Tannishus

Tannisbugtvej 123 / Tversted Strand

9881 Bindslev

​Find map here

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med gode tilbud.