Det kolde Det lune Dessert
- Lun broccolisalat med perlespelt & frisk ost
- Osteanretning, special oste
- Letrøget torskefilet med sellerigiacamole
- Pandestegt kulmule med spidskålrisotto
- Forskellige frageliteer med frisk frugt & fløde
- Chorizo & bresaola med tapenade af peberfrugter
- Ragout af skaldyr med urter
- Røget ål med æggestand & purløg
- Hvidvins dampet blåmuslinger
- Chokoladekage med mandler
- Dampet havkat hertil ærtepuré med hasselnødder
- Fisk & skaldyr i butterdej
- Lufttørret gåsebryst med appelsin-abrikos sylte
- Laksefarseret rødtungefilet ned urtefløde
- Chili- & hvidløgsmarineret krebsehaler
- Green lips muslinger med pesto
- Hummerhaler med urtedressing
- Flødekartofler & små ristede kartofler
- Pil selv jomfruhummerhaler med mayonaise
- Confit de canard med lun pæresalat & tranebærkompot
- Varmrøget butterfish med baconfløde
- Braiseret svinekæber med urtemos
- Varmrøget laks med spinat
- Honningglaseret andebryst med nøddesalat
- Røget vildsvinemørbrad med tranebær
- Dampet hellefisk med urtesauce
- Røget dyrekølle med fennikelsalat
- Dildmarineret svinemørbrad med appelsinris
- Røget lakseroulade med mild flødeost
- Lakserøget sildefilet med røræg
- Spændende salatbuffet med dressing
- Tomatsalat med mozzarella
Cavery buffet
Kalveculotte, glaseret skinke, marineret svinekam, lammekølle, vildsvinekølle, perlehønebryst med timianflødeost.
Buffet - minimum 10 personer
Vælg 3 slags kød hertil 3 slags kartofler, 3 slags sauce og stort spændende salatbord med dressinger samt flutes & smør
DKK 175,-
Buffet - minimum 10 personer
Kokken sammensætter buffet efter årstidens råvarer, fisk, kød, koldt, lunt, brød & smør DKK 150,-
Dessertbuffet
Kokken sammensætter med ost, kiks, frugt, tærter, creme fraiche & is DKK 50,-