Grundlagt
​i 1896

Sidste oprindelige
​badehotel

Topanmeldt på
​Facebook

Badehotel med historie

Hotel Tannishus er et af de få originale badehoteller, der stadig findes den dag i dag.

Tilbage i tiden var det vældigt populært med hyggelige hoteller langs Vesterhavet, men de fleste traditionelle badehoteller har desværre ikke ovelevet som Hotel Tannishus har.

Om badehotellet

Vores hotel blev grundlagt tilbage i 1896 og er i dag et af de sidste oprindelige badehoteller ved Vesterhavet.

Vores badehotel ligger placeret i den skønne Tannisbugt blot 200 meter fra stranden. Her ved Tversted i Nordjylland har vi en af de smukkeste strande i hele Danmark. Vi har lige siden grundlæggelsen af hotellet været et tilflugtssted og åndehul, hvor generationer af feriegæster har kunne nyde afslapning i luksuriøse omgivelser og omringet af den skønne natur.

Det, der har lokket gæster til lige siden grundlæggelsen og som stadig gør det den dag i dag, er de naturskønne omgivelser. Her ved Tannisbugten kan I opleve kontrasten mellem det imponerende hvide klitlandskab og det frodige nabolandskab i baggrunden. 

Vores hotel er omgivet af flora og fauna, hvor vores besøgende igennem historien har nydt alt lige fra fiskeri og skovture til afslapning på stranden.​

​Vores badehotel i dag

Der er sket meget med vores hotel igennem den lange historie. I dag er vi et moderne badehotel, der råder over 103 hyggelige ferielejligheder, der alle er udstyret med moderne faciliteter.

For at bevare vores rige historie har vi altid forsøgt at holde den samme gamle og hyggelige stil blot med moderne faciliteter i nyere renoverede bygninger. Vores restaurant vidner om den lange historie vi har som et originalt hotel, hvor billeder fra hotellets historie skaber en hyggelig atmosfære.

Bestil overnatning

Nyd en skøn overnatning eller flere på et historisk badehotel nær Vesterhavet. Kontakt os idag og lav reservation på vores badehotel på 98 93 13 00 eller hotel@tannishus.dk.

​Kontakt vores reception

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hotel Tannishus

CVR: 89941954

​Tannisbugtvej 123, Tversted Strand, 9881 Bindslev - Find på Google Maps​​   |   Receptionen tlf.: 98 93 13 00   |   Restauranten tlf.: 98 93 14 82   |   E-mail: hotel@tannishus.dk

elite_maerkat_150