NYTÅRSMENU 2016
D. 31. december 2016
Afhentes mellem 13.00 og 14.30
Appetizer: Lufttørret gåsebryst på malttoast m. artiskok og soltørret tomat.
Forret: Torskerilette m. capersolie, salater og Jans nytårsbrød.
Hovedret: Kalvefilet m. pom. Anna, rosenkål-bacongratin,
vintergrønt og svampesky.
Dessert: Blåbærfragelite m. blåbærflødeis og rommarinerede blåbær.
Pris pr. person DKK 250,-
Ekstra retter som tilkøb til menuen.
Variation af oste m. oliven og ristede mandler Pris pr. person DKK 40,-
Kransekagekonfekt 3 stk Pris pr. person DKK 15,-
Natmad, Vælg mellem: Røget ål m. røræg på rugbrød eller
Klassisk hønsekødssuppe m. boller og flutes
Pris pr. person DKK 45,-