New years menu 2016

D. 31. december 2016

Afhentes mellem 13.00 og 14.30

Appetizer: Lufttørret gåsebryst på malttoast m. artiskok og soltørret tomat.

Forret: Torskerilette m. capersolie, salater og Jans nytårsbrød.

Hovedret: Kalvefilet m. pom. Anna, rosenkål-bacongratin,

vintergrønt og svampesky.

Dessert: Blåbærfragelite m. blåbærflødeis og rommarinerede blåbær.

Pris pr. person  DKK 250,-

Ekstra retter som tilkøb til menuen.

Variation af oste m. oliven og ristede mandler    Pris pr. person  DKK 40,-

Kransekagekonfekt 3 stk

Pris pr. person DKK 15,-

Natmad, Vælg mellem: Røget ål m. røræg på rugbrød eller

Klassisk hønsekødssuppe m. boller og flutes

Pris pr. person  DKK 45,-​

Contact

​​​Tel: +45 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​ 

​CVR: 89941954

Find us

​Hotel Tannishus

Tannisbugtvej 123 / Tversted Strand

9881 Bindslev

​Find map here

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med gode tilbud.