Receptionen: 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​​

Vurderet 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af 53 anmeldelser på Facebook

fb-f-logo-blue-29     united kingdom(great britain)

Restauranten: 98 93 14 82
E-mail: tannishus@live.dk

Vurderet 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af 271 anmeldelser på

Google

Festmenu

Alle menuer kan kombineres efter ønske.

​​

Januar, februar & marts

Supper

1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 45,-

2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 50,-

3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 60,-

Forretter

4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 50,-

5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 55,-

6 Kold hellefisk bellevue DKK 75,-

7 Torskerilette med capersolie DKK 65,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

8 Sød peberrodsgranité DKK 30,-

9 Æblegranité med akvavit DKK 30,-

Hovedretter

10 Confit de canard med timiansky DKK 150,-

11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 130,-

12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 140,-

13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 160,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 40,-

15 Gorgonzola med honningmarinerede vinterurter DKK 40,-

Dessert

16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 50,-

17 Citronfromage med flødeskum DKK 45,-

18 Moccaroulade med is & frugt DKK 60,-

19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 65,-

April, maj & juni

Supper

20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 45,-

21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 55,-

22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 60,-

Forretter

23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 50,-

24 Italiensk tallerken DKK 75,-

25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 65,-

26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 90,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

27 Rababergranité med ingefær DKK 30,-

28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 30,-

Hovedretter

29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 130,-

30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 135,-

31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 140,-

32 Lammekrone med ratatouille DKK 180,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 40,-

34 Lille ostetallerken DKK 40,-

Dessert

35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 50,-

36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 60,-

37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 55,-

38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 60,-

Juli, august & september

Supper

39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 50,-

40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 55,-

41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 55,-

Forretter

42 Røget laks med spinatfløde DKK 50,-

43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 50,-

44 Kold laks bellevue DKK 50,-

45 Vagtel med druer i portvin DKK 80,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

46 Melongranité med frisk timian DKK 30,-

47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 30,-

Hovedretter

48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 130,-

49 Kombination af oksefilet & andebryst med persillesky DKK 145,-

50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 160,-

51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer i sherry DKK 160,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 40,-

53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 40,-

Dessert

54 Hindbærfragelité med is DKK 50,-

55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 60,-

56 Solbærporcheret pære med vanille is & citrustwill DKK 55,-

57 ½ ananas med frugt & is DKK 55,-

Oktober, november & december

Supper

58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 50,-

59 Legeret jordskokkesuppe med porrer & lakserogn DKK 50,-

60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK 65,-

Forretter

61 Tarteletter med høns i asparges DKK 45,-

62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 50,-

63 Poulardroulade med hummer & løg-hindbærcoulis DKK 55,-

64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 65,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

65 Rødvinsgranité med kanel DKK 30,-

66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 30,-

Hovedretter

67 Oksefilet med langtidsbagt tomat & svampe a la creme DKK 140,-

68 Abrikosstegt kalveculotte med estragoncremesauce DKK 140,-

69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 135,-

70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter & figensauce DKK 155,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel

Oste

71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 40,-

72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 40,-

Dessert

73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 50,-

74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 55,-

75 Kokosis med karmeliseret butterdej & dadelcreme DKK 55,-

76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 60,-

Kontakt

​​​Telefon: 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​ 

​CVR: 89941954

Find os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med gode tilbud.

Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 44 anmeldelser på Facebook