Grundlagt
​i 1896

Et af de sidste oprindelige
​badehoteller

Gratis afbestilling 

indtil 2 dage før i 2021

Grundlagt
​i 1896

Sidste oprindelige
​badehotel

Topanmeldt på
​Facebook

Festmenu

Alle menuer kan kombineres efter ønske.

​​

Januar, februar & marts

Supper

1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 50,-

2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 50,-

3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 65,-

Forretter

4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 50,-

5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 60,-

6 Kold hellefisk bellevue DKK 75,-

7 Torskerilette med capersolie DKK 70,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

8 Sød peberrodsgranité DKK 40,-

9 Æblegranité med akvavit DKK 40,-

Hovedretter

10 Confit de canard med timiansky DKK 150,-

11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 140,-

12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 150,-

13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 165,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 50,-

15 Gorgonzola med honningmarinerede 

vinterurter DKK 50,-

Dessert

16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 60,-

17 Citronfromage med flødeskum DKK 50,-

18 Moccaroulade med is & frugt DKK 70,-

19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 70,-

April, maj & juni

Supper

20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 55,-

21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 60,-

22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 70,-

Forretter

23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 60,-

24 Italiensk tallerken DKK 80,-

25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 70,-

26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 90,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

27 Rababergranité med ingefær DKK 40,-

28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 40,-

Hovedretter

29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 135,-

30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 140,-

31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 145,-

32 Lammekrone med ratatouille DKK 200,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 50,-

34 Lille ostetallerken DKK 50,-

Dessert

35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 60,-

36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 60,-

37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 60,-

38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 65,-​

​Juli, august & september

Supper

39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 60,-

40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 60,-

41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 60,-

Forretter

42 Røget laks med spinatfløde DKK 60,-

43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 55,-

44 Kold laks bellevue DKK 60,-

45 Vagtel med druer i portvin DKK 90,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

46 Melongranité med frisk timian DKK 40,-

47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 40,-

Hovedretter

48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 135,-

49 Kombination af oksefilet & andebryst med 

persillesky DKK 155,-

50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 165,-

51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer 

i sherry DKK 170,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 50,-

53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 50,-

Dessert

54 Hindbærfragelité med is DKK 60,-

55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 65,-

56 Solbærporcheret pære med vanille is 

& citrustwill DKK 60,-

57 ½ ananas med frugt & is DKK 65,-

Oktober, november & december

Supper

58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 60,-

59 Legeret jordskokkesuppe med porrer 

& lakserogn DKK 60,-

60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK 75,-

Forretter

61 Tarteletter med høns i asparges DKK 50,-

62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 55,-

63 Poulardroulade med hummer & 

løg-hindbærcoulis DKK 60,-

64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 75,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

65 Rødvinsgranité med kanel DKK 40,-

66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 40,-

Hovedretter

67 Oksefilet med langtidsbagt tomat & 

svampe a la creme DKK 150,-

68 Abrikosstegt kalveculotte med 

estragoncremesauce DKK 145,-

69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 140,-

70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter 

& figensauce DKK 160,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel

Oste

71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 50,-

72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 50,-

Dessert

73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 60,-

74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 60,-

75 Kokosis med karmeliseret butterdej & 

dadelcreme DKK 60,-

76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 65,-

​Kontakt vores restaurant

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hotel Tannishus

CVR: 89941954

​Tannisbugtvej 123, Tversted Strand, 9881 Bindslev - Find på Google Maps​​   |   Receptionen tlf.: 98 93 13 00   |   Restauranten tlf.: 98 93 14 82   |   E-mail: hotel@tannishus.dk

elite_maerkat_150