Festmenu
Alle menuer kan kombineres efter ønske.
Januar, februar & marts
Supper
1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 45,-
2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 50,-
3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 60,-
Forretter
4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 50,-
5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 55,-
6 Kold hellefisk bellevue DKK 75,-
7 Torskerilette med capersolie DKK 65,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
8 Sød peberrodsgranité DKK 30,-
9 Æblegranité med akvavit DKK 30,-
Hovedretter
10 Confit de canard med timiansky DKK 150,-
11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 130,-
12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 140,-
13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 160,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 40,-
15 Gorgonzola med honningmarinerede vinterurter DKK 40,-
Dessert
16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 50,-
17 Citronfromage med flødeskum DKK 45,-
18 Moccaroulade med is & frugt DKK 60,-
19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 65,-
April, maj & juni
Supper
20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 45,-
21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 55,-
22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 60,-
Forretter
23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 50,-
24 Italiensk tallerken DKK 75,-
25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 65,-
26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 90,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
27 Rababergranité med ingefær DKK 30,-
28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 30,-
Hovedretter
29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 130,-
30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 135,-
31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 140,-
32 Lammekrone med ratatouille DKK 180,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 40,-
34 Lille ostetallerken DKK 40,-
Dessert
35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 50,-
36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 60,-
37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 55,-
38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 60,-