FORRETTER
Bruschetta m/ parmaskinke.
Røget laks m/jordskokmos, sprøde rodfrugter og krydderurtecreme.
Fiskesuppe m/urter, bagt hvidfisk og krydderurtedrys.
Rejecocktail m/grønne asparges, æble og sauce tatar.
HOVEDRETTER
Oksetournedos m/rødvins-timiansky.
Ribeyesteak m. sauce bearnaise
250 g.
350 g.
"Kokotar": grøntsagsfrikadelle m/humus (vegansk og glutenfri).
Til hovedretterne serveres dagens kartoffel eller pommes frites og grøntsager.
Vesterhavsrødspætte m. hvide kartofler, grøntsager og smørsauce.
Aften Stjerneskud.
Tannishus aftenburger her bruger vi Ribeye.
DESSERTER
Varm Lumumba m/vaniljeis, kokoschips og pebermynte.
Pandekager m. vaniljeis og syltetøj
Grad Marnier parfait m/frisk frugt, flødeskum og sprøde pleskner.
Ostetallerken m. syltede rødløg og valnødder.