Grundlagt
​i 1896

Et af de sidste oprindelige
​badehoteller

Gratis afbestilling

i 2020

Grundlagt
​i 1896

Sidste oprindelige
​badehotel

Topanmeldt på
​Facebook

Velkommen til Restaurant Tannishus​

OBS! Mc Aften den 12 august ER AFLYST PGA. COVID-19

Velkommen til Restaurant Tannishus
Tannishus er et af de få oprindelige badehoteller, opført i 1896, kun få meter til stranden. Tannishus er med andre ord beliggende midt i den mest fantastiske natur, ved stranden tæt ved klitplantage og søerne – et område hvor der er frit spil for alle til at opleve og leve.

Restaurant Tannishus danner de perfekte rammer for jeres næste selskab, om det er bryllup, busselskab eller en aften ude i ferien med familien.


Åbningstider restauranten:
Vi har åben hele året! Vi anbefaler I kontakter os på tlf.: 98931482 eller e-mail tannishus@live.dk for at forhøre jer om vores åbningstider da disse varierer efter sæsonen.

Borrdbestilling:

Bordbestilling kan foretages på telefon, via dinnerbooking og hjemmesiden. Billetter til musikarrangementer kan købes via ticketmaster og henvendelse på telefon.​

Siden jeg kom til Tannishus i 2002 har det været vigtigt, at der hvert år kommer nye tiltag.

2020 er ingen undtagelse.

Vi fortsætter med en perlerække musikarrangementer, både lokale og internationale toner. I uge 42 er der jazzuge med: Advokatens New Orleans Jazz Band, C-jazz, Cæcilie Norby og Ginne Marker. Af andre bands kan nævnes: Celtic Horizon Band, Susi og Leo, Ruth to Hell, Trine og Tillebæk og Ib Grønbech.

I år er det muligt at købe en ‘jazz-partout’ billét til alle jazz koncerter, se mere s. X

I pinsen, juli og august inviterer vi til Sunday Roast hver søndag aften. I juni afholder vi Harley Davidson dage. Der er julestue i december samt Halloween i hele efterårsferien. I kan læse meget mere i de følgende sider.

Der er selvfølgelig fortsat sammensæt spændende menuer til alle arrangementerne.

Åge Vinther

Åbningstider​  

Mandag​ 

Fra:  11 - 15

Tirsdag 

Fra:  11 - 15

Onsdag

Fra: 11 - 15

Torsdag

Fra: 11 - 21

Fredag

Fra: 11 - 21

Lørdag

Fra: 11 - 21

Søndag

Fra: 11 - 15

Alle vores råvarer er friske og af højeste kvalitet, således kan der af og til være udsolgt af forskellige retter, hvor vi er afhængige af sæsonbestemte råvarer​. Vi bestræber os på at købe ind lokalt, så I som gæster får den autentiske smag af Nordjylland - om det er til vores vildtbord, fiskebord eller blot à la carte.

BOOK BORD HER​

​Kontakt vores restaurant

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hotel Tannishus

CVR: 89941954

​Tannisbugtvej 123, Tversted Strand, 9881 Bindslev - Find på Google Maps​​   |   Receptionen tlf.: 98 93 13 00   |   Restauranten tlf.: 98 93 14 82   |   E-mail: hotel@tannishus.dk

elite_maerkat_150