Receptionen: 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​​

fb-f-logo-blue-29     united kingdom(great britain)

Restauranten: 98 93 14 82
E-mail: tannishus@live.dk

Buffeter​

Buffet. Sammensæt selv - minimum 10 personer

7 retter DKK 200,-

Ekstra ret, pr. ret DKK 20,-

Det kolde Det lune Dessert

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Fiskefilet Florentine
  • Osteanretning
  • Fiskeroulade med urtedressing
  • Mouzaka
  • Forskellige fromager med frisk frugt & flødeskum
  • Rejer med mayonaise
  • Braiseret svineskank
  • Frugtsalat med fløde & grofthakket chokolade
  • Røget hellefisk
  • Fiskefrikadeller med grov remoulade
  • Frugttærter med creme fraiche
  • Røget laks med asparges
  • Grøntsagstærter​
  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Lammekølle med tzatziki​
  • Kold laks bellevue
  • Glaseret herregårdsskinke
  • Spegeskinke med melon
  • Flødekartofler & små ristede kartofler​
  • Æg med kaviar
  • Kyllingebryst med barbeque​
  • Broccolisalat & tomatsalat
  • Kryddermarineret kalkun​
  • Hønsesalat med bacon
  • Fiskefilet med remoulade​
  • Pil selv rejer med mayonaise
  • Tarteletter med høns i asparges​
  • Baconstegte asparges med ostesauce
  • Mørbrad med champignon á la creme​
  • Roastbeef med peberrod
  • Små svinekoteletter med tomat & ost​
  • 3 slags pålæg
  • Lun leverpostej med champignon & bacon​
  • Koldt torskefad
  • Frikadeller med kartoffelsalat​
  • Salatfad med dressing
  • Rødvinsmarineret svinekam med urter​
  • Letsprængt andebryst med tranebærkompot
  • Porretærte med skinke & bacon​
  • Brød & smør

Buffet. Sammensæt selv - minimum 20 personer

7 retter DKK 300,-

Ekstra ret, pr. ret DKK 30,-

Det kolde Det lune Dessert

  • 3 slags sild
  • Lun broccolisalat med perlespelt & frisk ost
  • Osteanretning, special oste
  • Letrøget torskefilet med sellerigiacamole
  • Pandestegt kulmule med spidskålrisotto
  • Forskellige frageliteer med frisk frugt & fløde
  • Chorizo & bresaola med tapenade af peberfrugter
  • Ragout af skaldyr med urter
  • Forskellige cheesecakes
  • Røget ål med æggestand & purløg
  • Hvidvins dampet blåmuslinger
  • Chokoladekage med mandler
  • Dampet havkat hertil ærtepuré med hasselnødder
  • Fisk & skaldyr i butterdej​
  • Lufttørret gåsebryst med appelsin-abrikos sylte
  • Laksefarseret rødtungefilet ned urtefløde​
  • Chili- & hvidløgsmarineret krebsehaler
  • Green lips muslinger med pesto
  • Hummerhaler med urtedressing
  • Kalvefilet ned svampe​
  • Røget tun med pesto
  • Flødekartofler & små ristede kartofler​
  • Pil selv jomfruhummerhaler med mayonaise
  • Confit de canard med lun pæresalat & tranebærkompot​
  • Varmrøget butterfish med baconfløde
  • Braiseret svinekæber med urtemos​
  • Varmrøget laks med spinat
  • Honningglaseret andebryst med nøddesalat​
  • Røget vildsvinemørbrad med tranebær
  • Dampet hellefisk med urtesauce​
  • Røget dyrekølle med fennikelsalat
  • Dildmarineret svinemørbrad med appelsinris​
  • Røget lakseroulade med mild flødeost​
  • Lakserøget sildefilet med røræg​
  • Nødde- & peber paté​
  • Spændende salatbuffet med dressing​
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Brød & smør

Cavery buffet

Kalveculotte, glaseret skinke, marineret svinekam, lammekølle, vildsvinekølle, perlehønebryst med timianflødeost.

Buffet - minimum 10 personer

Vælg 3 slags kød hertil 3 slags kartofler, 3 slags sauce og stort spændende salatbord med dressinger samt flutes & smør

DKK 175,-

Buffet - minimum 10 personer

Kokken sammensætter buffet efter årstidens råvarer, fisk, kød, koldt, lunt, brød & smør DKK 150,-

Dessertbuffet

Kokken sammensætter med ost, kiks, frugt, tærter, creme fraiche & is DKK 50,-

Kontakt

​​​Telefon: 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​ 

​CVR: 89941954

Find os

​Hotel Tannishus

Tannisbugtvej 123 / Tversted Strand

9881 Bindslev

​Se kort her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med gode tilbud.

Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 44 anmeldelser på Facebook