Grundlagt
​i 1896

Et af de sidste oprindelige
​badehoteller

Gratis afbestilling 

indtil 2 dage før i 2021

Grundlagt
​i 1896

Sidste oprindelige
​badehotel

Topanmeldt på
​Facebook

Badehotel Tannishus arrangerer guidede sommervandreture

Badehotel Tannishus har valgt at udbyde ugentlige vandreture – ikke kun til hotellets gæster, men også til Tversted-områdets mange andre turister – og fastboere i øvrigt.

Der bliver to ugentlige ture, en for familier om mandagen kl. 10 og en for dem, som vil gå lidt længere om torsdagen kl. 10.

Badehotel Tannishus i Tversted blev opført i 1896 og har i år 125-års jubilæum.

”I forbindelse med jubilæet, har vi valgt at tage forskellige initiativer og tiltag og et af disse bliver vandreture. Det er ikke tilfældigt, at vi netop har valgt vandreture. I de senere år har vi mærket stigende interesse for oplevelser i naturen, herunder også for forskellige former for vandreture.

Ved at udbyde to ugentlige ture i forskellig længde og varighed, håber vi at kunne ramme såvel familier med børn som aktive voksne, der ønsker at gå lidt længere.

Begge ture starter og slutter ved Badehotel Tannishus og vil være på henholdsvis ca. 5 km om mandagen og ca. 10 km om torsdagen. Pris for deltagelse er 50 kr. for voksne inklusiv en kop kaffe inden start og børn deltager gratis”.

”For at sikre at alle får en god oplevelse har vi indgået samarbejde med det lokale vandreprojekt The Sky Is Blue fra Hirtshals, som på vandreturene vil stille en kyndig og humørfyldt guide til rådighed”.

De ugentlige vandreture starter mandag den 28. juni og slutter torsdag den 19. august, dog er sidste tur om mandagen den 2. august.

Tilmelding på 9893 1300 eller mail: hotel@tannishus.dk

​Kontakt vores reception

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hotel Tannishus

CVR: 89941954

​Tannisbugtvej 123, Tversted Strand, 9881 Bindslev - Find på Google Maps​​   |   Receptionen tlf.: 98 93 13 00   |   Restauranten tlf.: 98 93 14 82   |   E-mail: hotel@tannishus.dk

elite_maerkat_150