Seværdigheder i nærheden

​Her ved Hotel Tannishus er vi tæt på en lang række forskellige seværdigheder. Vores geografriske placering i Tversted i Nordjylland gør, at i kan finde en bred vifte af forskellige seværdigheder for alle generationer.

Her findes alt lige fra historiske oplevelser til kultur, natur og aktive oplevelser.​

Populære seværdigheder i Nordjylland

Herunder kan du læse om en række af de mest populære seværdigheder, og hvor langt de er fra vores hotel. Vores imødekommende personale er også altid klar til at hjælpe jer med at give gode råd og planlægge jeres eventyr.​ 

Nordsøen Oceanarium

- En af de vandede serværdigheder

- Tag med Skipper på opdagelse i Ekspedition Nordsøen og lær om livet under havets overflade. Gå ikke glip af fodring med dykkerne i det store oceanarium.


Afstand: 15 km.

​Ørnereservatet

- En af de højtflyvende seværdigheder

- Oplev himmelrummets konger

Midt mellem Tversted og Ålbæk udfolder naturens vidundere sig i al deres pragt. Det er her, historiens vingesus mærkes i dens mest bogstaveligste forstand. - Og både børn og voksne lader sig begejstre af det unikke syn, når de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk viser eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket.

​​Webside: www.eagleworld.dk

Afstand: 10 km.​

Aalborg Zoo

- Dyreriget byde på utallige seværdigheder

- Midt i storbyen Aalborg ligger Aalborg Zoo som en grøn oase og venter på at tilbyde de besøgende et væld af forskelligartede tilbud. Over 140 forskellige dyrearter og et indekommende personale står klar til at levere unikke oplevelser i rolige rekreative omgivelser.


Afstand: 78 km.

Hirtshals Museum

- En af mange historiske seværdigheder

- Indrettet i et gammelt fiskerhjem huserer historien om området tid under besættelsen, fiskeriet gennem tiden og ikke mindst Bjeskmuseet som huset i dag er meget kendt for.

Afstand: 17 km.​​

Kunsten

- En af mange kunstneriske seværdigheder

- Gå på opdagelse i det smukke museum tegnet af Alvar Aalto og oplev museets faste udstilling på mere end 1500 værker med flere værker af bl.a. CoBra ,og nyd de skiftende udstillinger året rundt.

www.kunsten.dk

Afstand: 78 km.

Michael & Anna Anchers Hus

- En af mange kunstneriske seværdigheder

- Huset byder velkommen til et helt unik indblik i kunstnerparrets liv og virke. Huset blev i 1964 doneret til en museumsfond af parrets datter, Helga Ancher. Huset byder også på skiftende udstillinger.

Webside: www.anchershus.dk

Afstand: 36 km.

​​

Skagen Odde Naturcenter

- En af de helt naturlige seværdigheder

- Også kaldet Ørkenfortet, tegnet af arkitet Jørn Utzon. Her fortælles om alle elementerne i området; lyset, vandet, vinden. Og hvad er det der sker når de to have mødes på toppen af Danmark?

Webside: www.skagen-natur.dk

Afstand: 37 km.

​​

Skagens Museum

- En af mange historiske seværdigheder

- Et must som turist i Skagens området. Museet fortæller om de mange Skagens kunstnere gennem tiden og viser stolt datidens værker frem i en enestående udstilling der forener tid og sted.

Afstand: 36 km.

Herregården Odden

- En af mange kunstneriske seværdigheder

- I flotte rammer bag de tykke mure udstilles J.F. Villumsens værker. Samlingen er skænket af Victor Petersen, hvis store passion for kunsten førte til denne unikke samling. Herregården er bestemt et besøg værd for kunstinteressede.

Webside: www.jfwillumsenodden.dk

Afstand: 10 km.

Voergaard Slot

- En af mange historiske seværdigheder

- Nyd en historisk dag med hele familien og gå på opdagelse i de mange eventyrlige fortællinger.

Kryb ind i fangekælderen, mød spøgelserne og find blodpletten, der ikke kan vaskes af. Oplev en fantastisk verden af uvurderlige kunstskatte og kongelige antikviteter

Webside: www.voergaardslot.dk

Afstand: 49 km.​

Bindslev Gl. Elværk

- En af mange historiske seværdigheder

​​ - En legeplads for børn og gode muligheder for at nyde den medbragte kaffe eller madpakken, gør Bindslev Gl. Elværk til et ideelt udflugtsmål for hele familien. En sand naturperle. Fisketrappen er i 2023 under renovering.

bindslev gl. elværk

Webside: www.bindslevglel.dk

Afstand: ca 3 km.​

​​​Golf Pay & Play, Vennebjerg Golf

-En golfoplevelse der ikke kræver forudsætninger

-Vennebjerg Golf Pay & Play ligger i et af Nordjyllands smukkeste naturområder. Der kræves ingen forudsætninger for at spille på denne bane, så I kan roligt tage en familieudflugt til dette skønne sted. Udstyr kan lejes.

 

​Website: www.golfbane.dk

Afstand: 33 km

​Tannisbugtvej 123, Tversted Strand, 9881 Bindslev -

 Find på Google Maps​​      

Receptionen tlf.: 98 93 13 00      

Restauranten tlf.: 98 93 14 82      

E-mail: hotel@tannishus.dk 

   CVR: 89941954 

​Kontakt vores reception

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld/afmeld nyhedsbrev​

elite_maerkat_150